Velkommen til

WeSafe app

Tusinde tak for at have downloadet vores app og den tillid har vi ikke tænkt os at misbruge og vi passer derfor ekstra godt på dine personlige oplysninger.

WeSafe er en nem og enkel beskyttelse til dig selv og dine iPhones og iPads. Vi tilbyder dig at blive medlem af et netværk bestående af brugere som kun vil hinanden det bedste. Du kan tilføje dine nærmeste med navn, mobilnummer og tilhørsforhold.

Hvis du får det skidt eller bliver bange, kan du trykke på hjælpe knappen, så sender vi en sms til alle dine nærmeste og en notifikation til de fysisk nærmeste medlemmer af netværket, sammen med disse beskeder og notifikationer sender vi dit navn, dit telefonnummer, dit billede og din lokation og hensigten er så at nogen af disse vil komme dig til undsætning.

Du har også mulighed for at bruge vores overvågningsfacilitet til dine iPhones eller iPads, det foregår på den måde at du vælger et device og aktiverer overvågningen for den. Når et device har modtaget signal om at gå i overvågningstilstand, går der 30 sek til overvågningen er aktiveret. Hvis en device bevæger sig for meget rundt mens den er i overvågningstilstand så vil den udløse en alarm og orientere dine nærmeste via sms og send en notifikation til de fysisk nærmeste medlemmer af netværket, sammen med disse beskeder og notifikationer sender vi dit navn, dit telefonnummer, dit billede og din lokation og hensigten er så at nogen af disse vil komme dig til undsætning.

Det er vigtigt at tage disse alarm funktioner alvorligt da vi rent faktisk giver en masse mennesker besked om at du eller din device har brug for hjælp, kommer folk forgæves kommer de kun én gang.

Vi bruger din lokation i baggrunden til at overvåge dine bevægelser men kun når en alarm er aktiveret. Vi gemmer kun din seneste lokation for at kunne sende andre til din undsætning. Vi bruger ikke dine lokation til at fastlægge dine vaner og vi deler ikke disse oplysninger med andre med undtagelse af dem som tilbyder at komme dig til undsætning.

Vi bruger audio i baggrunden men kun i forbindelse med overvågning af dine devices og det er kun aktivt når der er aktiveret en alarm. Vi bruger disse optagelser at hjælpe i forbindelse med at afsløre en igangværende forbrydelse.

Når vi bruger din lokation i baggrunden vil det kunne forbruge ekstra batteri.

WeSafe er en service og den betales med et månedsabonnement, men de første 30 dage er gratis.

Herefter skal der tegnes et abonnement og det koster 49 DKK hver måned.

Abonnementet fornys automatisk hver måned hvis du ikke stopper det.

Important notice, we are using your GPS location in the background and that means your battery could be drained. But we are only using the location in the background when the surveillance functionality has been activated. If you only use the app for help purposes then we are not using your location in the background before you’re pressing the help button. We are using audio in the background but only when an alarm has been activated.

Vi fralægger os ethvert ansvar for det materiale som du måtte oprette og indlægge på din profil. Vi kontrollerer IKKE de data som du opretter. Vi tager ikke backup af dine data. Vi forventer at dine data er trygge i hænderne på database leverandør.

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og mangler, vi tilstræber os at drive en fejlfri applikation men skulle der være en fejl så kontakt os på dennis@like-sharing.com, vi vil så hurtigst muligt finde og udbedre fejlen. Vi tager forbehold for beregning af kørselsruterne, disse er beregnede med udgangspunkt i Apple Maps. Vi kan i sagens natur ikke tage ansvar for hvorledes de beregner disse. Vi tager forbehold for fejl i kørselsanvisninger, disse er leveret fra Apple Maps.

Regarding in app buying • Payment will be charged to your iTunes account at confirmation of purchase and will automatically renew (at the duration/price selected) unless auto-renew is turned off at least 24 hrs before the end of the current period. • Account will be charged for renewal within 24-hours prior to the end of the current period • Current subscription may not be cancelled during the active subscription period; however, you can manage your subscription and/or turn off auto-renewal by visiting your iTunes Account Settings after purchase. • Any unused portion of the free one month initial period will be forfeited when you purchases a subscription. • Link to Privatlivspolitik og Handelsbetingelser. Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontakt@wesafe.dk.

Alle tvister vedr WeSafe App skal behandles i Københavns Byret i Danmark.

WeSafe app ejes og drives af WeSafe ApS.

Copyright © 2018 WeSafe ApS